Kedves Abasáriak!

H É T F Ő N
délelőtt 11 órára készül el a hétfői rendelés Gyöngyösön, dobozolva – a csomagok tartalmazzák az tízórait és/vagy uzsonnát és/vagy ebédet is, aszerint, hogy ki mit rendelt. Munkatársunk hozza ki ezeket a csomagokat Abasárra. Érkezés valamikor 11:30 és dél közé tehető.

A különböző feltételű étrendek kiosztásának koordinálása miatt (melyet az óvoda és iskola munkatársai segítik) a csomagátvételt a IKSZT-nél (Saári Közösségi Ház) központosítjuk!

Ha valaki mozgásában korlátozott, és nem tud megkérni szomszédot vagy családtagot az étel átvételére, kérem, jelezze a Hivatal telefonszámán (név, cím, telefon).

K E D D T Ő L
a megrendelt ebédmennyiségtől függően munkatársunk házhoz szállítást végez
A B A S Á R O N és
P Á L O S V Ö R Ö S M A R T O N.

A körülményekre való tekintettel kérünk minden nem abasárit, hogy feltétlenül mondja le az itt megrendelt ebédjét hétfőn 11-ig (06 70 197 6530), és erre kérünk minden abasárit is, akinek lehetősége van otthon főzni.

A lehető legjobb szándék ellenére is lehetnek kezdetben fennakadások, kérem mindenki türelmét és megértését az első napokban, illetve itt bátorítanék mindenkit, hogy amennyiben a szervezést illető hasznos és hatékony ötlete lenne, ossza meg velünk a Község Facebook-oldalán, hozzászólásban.

Köszönettel,
Abasár Község Önkormányzata