Home » Hírek » Tájékoztatás – Közétkeztetéssel kapcsolatos változások

Tájékoztatás – Közétkeztetéssel kapcsolatos változások


Tisztelt Szülők!

A közétkeztetésben történt sorozatos jogszabály változások okán szolgáltatónk, a Mátra Party Kft. az alábbiakról tájékoztatott minket és más településeket is, ahol ellátja a feladatot.

A jogszabályi megfelelősség és az étkeztetési feltételek biztosítása érdekében egy speciális étkezési szoftver működését kell bevezetniük. Ennek működtetése nagy adminisztratív előkészítő munkát igényel, mely meghatározza, hogy előző nap legkésőbb 11,00 óráig be kell vinni az információkat a következő nap menü ételei tekintetében. Ez sajnos meghatározza a hiányzások miatti ebéd visszamondás, és újbóli igénylés időpontját is a továbbiakban.

Ennek megfelelően kérem Önöket, hogy gyermekük betegsége vagy bármilyen hiányzással járó elfoglaltsága esetén, 2018. november 19. napjától kezdődően délelőtt legkésőbb 11,00 óráig jelezzék az ebéd visszamondását, illetve újbóli igénylését Csontosné Kalina Andrea felé a +36 70/197-6530 telefonszámon.

Az így beérkező jelzés alapján az étkezés lemondása, vagy újbóli igénybe vétele a következő naptól érvényes.

Amennyiben 11 óra után kerül sor a lemondásra, akkor a következő napi étkezési díjat ki kell fizetni, de természetesen nem károsul a család, mert ahogyan eddig, úgy a továbbiakban is el lehet vinni a kifizetett ételt. Abban az esetben, ha bizonyíthatóan nem tudnak eljutni az ebédért, egy – egy alkalommal a Támogató Szolgálat segítségével el tudjuk juttatni Önökhöz a kifizetett ételt.

 

Szíves megértésüket kérem és köszönöm!

Dr. Lénártné Benei Anikó

Polgármester

Abasár

Közelgő események

Nyomtatványok