Kezdőlap » Hírek » Márton-napi forgalmirend-változás

Márton-napi forgalmirend-változás


Az Abasári civil szervezetek és intézmények közös szervezésében 2017. november 10-én pénteken ismét felelevenítjük a Márton napi hagyományokat. Reggel 8 órától az IKSZT-ben és a falu kemencéjénél kenyérsütés, lángos készítés és libatepertő sütés lesz. Délután 16:30-tól lámpás felvonulás indul a Napsugár Óvoda udvaráról, a Múzeum út, Aba tér, Pincesor, Iskola út útvonalon a Saári Közösségi Házhoz (IKSZT), ahol az abasári borászok újborait lehet megkóstolni. A borkóstoló díja 1000 Ft, mely tartalmazza a kóstolópohár árát is. (Visszaváltás 500 Ft.)

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a felvonulás ideje alatt (16:30-17:30) félpályás forgalomkorlátozás várható a fenti útszakaszokon.

A rendezvény ideje alatt (16:30-19:30) teljes útzár és forgalomelterelés várható a Saári Közösségi Ház melletti útkereszteződésnél, az Iskola úton a Gárdonyi út sarkáig és a Pincesor alján található „Y” elágazóig, a Temető úton a temetővel szemközti parkolóig és a Múzeum úton a Kapásházig.

Megértésüket köszönjük és kérjük kapcsolódjanak be napközben a kenyérsütésbe, a libatepertő készítésbe, a szürkület utáni lámpás sétába az ovis gyerekek nagy örömére, vagy a borászok legszebb újborainak kóstolásába! Mindenkit sok szeretettel várunk a szervezőkkel együtt a rendezvényen!

Abasár Község Önkormányzata

Közelgő események

Nyomtatványok