Kezdőlap » Hírek » LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ – ÉRV Zrt.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ – ÉRV Zrt.


Kedves Abasáriak!

Ezúton szeretném közzétenni az abasári vízhálózatot kezelő Északmagyarországi Regionális Víművek Zrt. közleményét a hétvégi üzemzavarral kapcsolatban.

Dr. Lénártné Benei Anikó.

Polgármester

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ – ABASÁR

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!

Társaságunk, az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársaság elkötelezett a kiváló minőségű víziközmű-szolgáltatás nyújtása iránt. Munkatársaink mindent megtesznek a folyamatos szolgáltatás biztosítása, illetve az esetlegesen előforduló meghibásodások minél gyorsabb és szakszerűbb elhárítása érdekében.

 

Előfordulnak azonban olyan komplex műszaki problémák, melyek rendkívül összetettek, a hiba okai sokrétűek, előre nem definiálhatóak, nem ütemezhető a bekövetkezésük.

A szakembereink, tudásuk legjavát adva, ezen bonyolult hibaelhárítási folyamatok megoldását is haladéktalanul megkezdik, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is azon dolgozva, hogy a legrövidebb időn belül, minden fogyasztó megelégedésére helyreálljon a szolgáltatás.

 

Ebben az évben 2 jelentősebb meghibásodás volt Abasáron, melyek sajnálatos módon éppen a hétvégi időszakban keletkeztek, de elhárításukra Társaságunk azonnal intézkedett. Ezúton is köszönjük megértésüket!

A napi üzemeltetésen felül a Kormány mintegy 360 millió forintot biztosított az ÉRV ZRt. számára annak érdekében, hogy többek között új víztároló medencéket, illetve ehhez kapcsolódóan további víziközmű-elemeket építsünk. Az építés alatt álló 2 x 250 m3-es medencék kapacitása a jelenleginél nagyobb lesz, melynek köszönhetően jelentősen javulnak majd az ivóvízellátás feltételei, ugyanis a tárolt vízmennyiség több időre lesz elegendő. A medencéket egy új (D 160 KPE) polietilén vezeték fogja tölteni, a medencékből pedig 2 db (D 110 KPE) polietilén fogyasztó-vezeték indul majd a település irányába. A medencékbe érkező víz kezelésére zárkamrában fertőtlenítőszer-adagoló berendezés telepítése történik majd meg, az elmenő részbe pedig nyomáscsökkentő kerül beépítésre. A beruházások során létrejött új berendezést végül egy korszerű, műholdas rendszer segítségével összekapcsoljuk majd a köszörűvölgyi diszpécserszolgálatunkkal.

Az eddig megtett és a jövőbeni, tervezett intézkedéseink legfőbb célja, hogy Abasár település megfelelő ivóvíz-ellátása folyamatosan biztosított legyen.

A fejlesztési időszakban is megköszönjük türelmüket és együttműködésüket; egyben bízunk abban, hogy ütemezett munkánk eredményei minden Felhasználó megelégedésére szolgálnak majd.

Tisztelettel:

Kazincbarcika, 2018. 03. 27.                                                            ÉRV ZRt.

A közlemény PDF formátumban innen tölthető le.

Közelgő események

Nyomtatványok