Home » Hírek » Kisorsolták az önkormányzati kérdőív nyertesét Abasáron

Kisorsolták az önkormányzati kérdőív nyertesét Abasáron


Abasár Község Önkormányzata október hónapban nyereményjátékkal egybekötött kérdőíves felmérést indított a településen. A kérdőívben arra volt kiváncsi a település vezetősége, hogy melyek a helyiek szerint a település jelenének és jövőjének legfontosabb kérdései, fejlesztési irányai. Ennek a kérdőívnek a sorolására került az idei közmeghallgatáson, november 27-én.

A Saári Közösségi Házban Dr. Lénártné Benei Anikó polgármester asszony vezetésével megtartott találkozón a lakosság szabadon feltehette a település vezetőinek az őket érdeklő kérdéseiket, emellett a helyi közműszolgáltatást végző cégek képviselőitől is lehetet kérdezni. A közmeghallgatáson többek között olyan kérdések merültek fel, mint a vízelvezetés, az utak és járdák állapota, vagy éppen a játszóterek állag megóvása. A közmeghallgatáson elhangzott észrevételek nagy része a kérdőíveken is visszaköszön, ezek feldolgozása és elemzése még folyamatban van.
Ugyanakkor mivel a válaszadási határidő lejárt, a korábban meghirdetettek szerint a közmeghallgatás keretében sor került a nyertes kérdőív sorsolására. A nyeremény egy 5 napos családi utazás Gyulára, az önkormányzat felajánlásának köszönhetően. A nyertes kérdőív sorszáma a 332-es, a nyereményt a kérdőív kitöltője az általa megadott jelige bemondása után veheti át. A nyertes természetesen levélben is kiértesítésre kerül az önkormányzat részéről.

Közelgő események

Nyomtatványok