Home » Hírek » Adománygyűjtés

Adománygyűjtés


TISZTELT ABASÁRIAK!

Közeledik az év vége, rövidülnek a nappalok, jönnek a meghitt családi ünnepek hamarosan. Nem adatik meg minden honfitársunknak, hogy felhőtlenül, gondtalanul készülődjön, tervezzen. Vannak, akiknek a mindennapi megélhetés is igen nagy nehézség és a betevőfalat előteremtése, vagy a környezet tisztán tartása is igen nagy problémát jelent. Kászonban, erdélyi testvértelepülésünknél ennek mindennapi gondjait Böjte atya egy gyermekotthon létrehozásával magára vállalta. Ott jelenleg is lelkes nevelő szakemberek, több tucat erdélyi kis gyermeknek jelentenek családi biztonságot, szeretetet, megértést, segítséget. Ennek az intézménynek a fenntartása igen nagy felelősség és nagy anyagi megterhelés még úgy is, hogy a luxusnak nyomai sem találhatók a házban. Gondos kezek és lelkiismeretes szakemberek teszik a dolgukat az ott élő árva gyermekekért nap mint nap Böjte atya támogatásával.

KEDVES ABASÁRI EMBEREK!

KÉREM SEGÍTSENEK, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Abasár Önkormányzata, Juhász Béla korábbi polgármester kezdeményezésére, összefogva az Abasáron működő Római Katolikus Egyház Egyházközösségével a Karitasszal, gyűjtést szervez minden abasári boltban a kászoni Böjte atya gyermekotthonában élő gyermekek életének, mindennapjainak megkönnyítésére.

Kérjük, ha vásárol 2018. szeptember 22 – én szombaton bármelyik abasári üzletben és szeretne segíteni akkor egy – egy tartós élelmiszerrel, vagy tisztítószerrel, vagy tisztítóeszközzel adakozzon a rászorult kászoni gyermekek javára!

Jó érzésű önkéntesek segítségét szívesen fogadjuk erre a napra, hogy közösen dolgozzunk értük! Ezzel kapcsolatban ha kérdése van kérem emailben az abasar@abasar.hu vagy telefonon 0637560400-as számon jelentkezzen.

„A szeretet olyan, mint a gyógyszer, nem jutalom. Nem annak kell adni, aki megérdemli, hanem annak, akinek szüksége van rá.”

Böjte atya gondola

 

Dr. Lénártné Benei Anikó

polgármester

Közelgő események

Nyomtatványok